Kennel Cutlass

 

 

Cutlass har en liten seriös uppfödning av collie och papillon som i första hand vänder sig till köpare som är intresserade av att aktivera sin familjehund genom t.ex. agility eller lydnad. Vi ser också gärna att våra köpare ställer ut hunden någon gång. Vi använder välmeriterat avelsmaterial som vi själva tävlar med och har därför ganska sällan valpar. Ett flertal korade collies kommer från kenneln. Carminelle Blue Flake "Misty" som var Sveriges första collie som blivit agilitychampion, hade sin bakgrund i hundar från Cutlass.

I kenneln har vi collie och papillon som alla tävlar på varierande nivå inom agility, utställning och lydnad, både inom landet och utomlands. Alla hundarna är med när vi seglar, reser, åker skidor eller är ute i skog och mark. Förutom att de är bra som familjehundar tävlar alla med goda resultat. De är friska, sunda, ögonspeglade, höftledsröntgade samt knäledsundersökta.

Klicka här för att kolla in filmen på Glittra och Lena! (Tar ca 2 min att hämta).

Valpar finns ibland och kan beställas av dig som är intresserad av att stimulera och arbeta med din hund, men i första hand ser din hund som en högt aktad familjemedlem.

Läs NYHETER

Copyright © 2000-2015 Kennel Cutlass